kuurankukkia.jpg ketoneilikat.jpg pelto.jpg tammihaka.jpg IMG_8095_m.jpg rypsipelto.jpg Aneriojärvi.jpg rantaniitty.jpg img_9200_m.jpg maisemapelto.jpg kosteikko.jpg halikonjoki_0.jpg riistapelto_0.jpg puiden takaa.jpg img_0709.jpg viljapelto.jpg piippo ruusuruoholla.jpg img_9188.jpg broilerinlanta_pieni.jpg kesa_-_copy.jpg
 

HANKKEEN KASVINVILJELYTILAT

    YHDEKSÄN LANNAN VASTAANOTTAJAA

    Myös hankkeen lantaa vastaanottavat tilat edustavat erilaisia tilatyyppejä. Mukana on sekä päätoimisia että sivutoimisia tiloja, luomu- että tavanomaisia tiloja. Pääosa lantaa vastaanottavien tilojen peltoalasta on viljantuotannossa, mutta viljelyssä on myös öljykasveja, sokerijuurikasta ja kuminaa, sekä luomutuotannossa lisäksi spelttiä ja qvinoaa. Mukana hankkeessa on myös lantaa vastaanottava luomuvihannestila. Yhdellä lantaa vastaanottavista tiloista on viljantuotannon lisäksi myös lihasikoja.

    Hankkeessa mukana olevat kasvinviljelytilat ovat jo vuosien ajan ottaneet vastaan lantaa hankkeen kotieläintiloilta. Hankkeessa tarkastellaan tämän yhteistyön toteutumista sekä lantaa luovuttavien että lantaa vastaanottavien tilojen viljelyn ja talouden kannalta.