kesa_-_copy.jpg ketoneilikat.jpg broilerinlanta_pieni.jpg riistapelto_0.jpg pelto.jpg img_9188.jpg kosteikko.jpg IMG_8095_m.jpg tammihaka.jpg piippo ruusuruoholla.jpg puiden takaa.jpg rypsipelto.jpg img_9200_m.jpg halikonjoki_0.jpg rantaniitty.jpg viljapelto.jpg img_0709.jpg maisemapelto.jpg kuurankukkia.jpg Aneriojärvi.jpg
 

Järki Pelto

  Järki Pelto on viljelijöille suunnattu tiedonvälityshanke, jossa keskitytään pellon rakenteen ja kasvukunnon parantamiseen sekä luonnon monimuotoisuuteen. Hanke toimii Salon, Sauvon ja Paimion alueella.
   

  Yhteystiedot:

  Hankekoordinaattori: Olli-Pekka Ruponen, 050 5824645, opruonen   [at]  gmail.com

  Hankejohtaja: Eija Hagelberg (BSAG),  etunimi.sukunimi@bsag.fi

  (Opintovapaalla 1.4.-30.6.2017)

   

  Jarki.fi etusivulta löydät uusimmat Järki-hankkeen uutiset. Järki Pelto hanketta voit seurata myös liittymällä avoimeen Järki Pelto facebook-ryhmään. Siellä kerrotaan myös tulevista tapahtumista.

   

  Jos olet alueen viljelijä (Salo, Paimio, Sauvo) saat halutessasi suoraan matkapuhelimeesi muistutusviestin tapahtumista. Leo Hari  (etunimi.sukunimi@bsag.fi) voi lisätä sinut jakeluun, jos lähetät hänelle sähköpostilla puhelinnumerosi. Mikäli et enää halua vastaanottaa tekstareita hankkeelta, se onnistuu samasta osoitteesta.

  Järki-mediassa -sivuilta löydät Järki-hankkeeseen liittyviä lehti- ja nettijuttuja.