rantaniitty.jpg kesa_-_copy.jpg ketoneilikat.jpg img_0709.jpg Aneriojärvi.jpg IMG_8095_m.jpg rypsipelto.jpg puiden takaa.jpg pelto.jpg tammihaka.jpg maisemapelto.jpg halikonjoki_0.jpg riistapelto_0.jpg broilerinlanta_pieni.jpg viljapelto.jpg img_9200_m.jpg kosteikko.jpg piippo ruusuruoholla.jpg img_9188.jpg kuurankukkia.jpg
 

Järki Pelto - Tilaisuudet

  Tulossa rengaskurssi
  "ilman paineita" 

  Mitä kaikkea olisi hyvä tietää renkaista? Järki Pelto järjestää yhdessä OSMO -hankkeen kanssa maatalouden  rengaskurssin. Asia tiivistetään kolmeen tilaisuuteen marras-tammikuun aikana Salossa ja Paimiossa. Kursseilla päästään porautumaan maan tiivistymiseen ja rengaskuormituksen vaikutukseen siihen. Kurssi-illoissa opitaan löytämään juuri sopivat renkaat eri koneille ja myös sopiva rengaspaine eri töihin. Kurssipäivät ovat 30.11., 13.12 ja 18.1.18. Varaa ajat kalenterista ja seuraa tiedotustamme. 

  Kurssiohjelma tässä. http://bit.ly/maakosketusta-ja-vetokykya
   

  Bussiretki 14.7.2017:

  Lapio ja piikki tärkeimmät kalut

  Kesäinen bussiretki hankealueelta läntiselle Uudellemaalle ajettiin perjantaina 14.7.2017. Vierailukohteina ovat Kilpiän, Verkatakkilan ja Knehtilän tilat, jotka sijaitsevat Pusulassa, Vihdissä ja Hyvinkäällä. Retken aikana pureuduttiin hyvien esimerkkin kautta maan kasvukuntoon. Matkassa oli nelisenkymmentä viljelijää.

  Lue matkan tarina tästä.
   

  Järki Pellonpiennartilaisuus, Perniössä 12.4.2017:
  Pintamaa on kasvun pääomaa

  Ensimmäinen Järki Pellonpiennartilaisuus veti väkeä. Paikalla oli noin 150 viljelijää Salon, Sauvon ja Paimion peltomailta. Kerääjäkasvien ja täsmennetyn kartta-aineiston tarjoama apu savimaiden rakenteen parantamiseksi, tuoton kasvattamiseksi ja valumien vähentämiseksi kiinnosti.

  Lue lisää tästä


  Järki Pelto veti Halikon auditorioon 2.3.2017
  satoja savipeltojen taistelijoita

  Lue lisää tästä

  Jussi Knaapin  esitys Järki Pelto -tilaisuudessa klikkaa tästä

  Huomaa esityksessä jokaisella sivulla vas. yläkulmassa puhekuplasta löytyy taustoittavaa tietoa

  Puhekuplan teksti näkyy oikein Firefoxilla, Internet Explorerilla sekä Acrobat Readerilla, viallisesti Chromella ja Safarilla. Pahoittelemme teknistä ongelmaa.